Lärare

LÄRARE PÅ JUMPS&TURNS

Sofia Larsson

Sofia är utbildad i Barndans och Barnbalett av Elisabeth Båging Wolf. Hon har dessutom tränat Balett, Jazz, Karaktärsdans, Show och Stepp på bland annat Dansforums yrkeslinje och driver sedan 25 år Torslanda Balettskola.

Sofia tar över driften av Jumps & Turns hösten 2022.

Agnes Helsner

Agnes Helsner har dansat på Jumps & Turns sedan hon var 3 år och dansar nu Balett, Contemporary, Jazz, Show och Street i vår mest avancerade grupp. Agnes har gått bredvid som ”Lillfröken” samt haft egna klasser på våra dansläger. Under hösten -21 kommer Agnes att undervisa i Hermansby Bygdegård, Kärna.

Caroline Nithander

Caroline Nithander är utbildad i New York och har undervisat i 18 år. Hon har koreograferat och dansat för bla Alcazar, Eurovision song Contest Lettland, West Pride, Euro Pride, Kulturkalaset, Gothia cup, Partille cup och ett flertal andra event runt om i Sverige.Caroline har undervisat på Högskolan för scen och musik, Danscentrum väst och flera dansskolor i Göteborgsregionen.  

Johanna Carlund

Johanna Carlund började dansa för Elisabeth på Dansforum i Göteborg när hon var 2,5 år och fortsatte träna olika stilar på Dansforums Danslinje. Johanna har deltagit i Elisabeth seminarium för utbildning/fortbildning av danslärare. Hon har assisterat och vikarierat i Göteborg och Kungälv samt haft egna grupper i Kärna. Under höstterminen kommer Johanna och Elisabeth att samarbeta med klasserna i Kungsbacka.

Lovisa Systad

Lovisa började dansa för Elisabeth på Dansforum som 3-åring och fortsatte sedan sin utbildning på Svenska Balettskolan i Klassisk Balett, Jazz, Contemporary och Street. Dessutom tränade hon Stepp på Torslanda Balettskola.

 Under hösten kommer Lovisa att undervisa våra äldre elever i Klassisk Balett och tåspets.

Nadia Nordin

Nadia har dansat sen hon var 3 år gammal och har gått en 3 årig gymnasieutbildning inom dans. Hon har dansat många olika stilar under åren men Street Fushion är det hon fastnat mest för! Nadia har uppträtt på många stora scener och arbetat som danslärare i 6 års tid. ”På mina klasser kommer vi fokusera mycket på koreografi och att ha riktigt roligt, jag är nöjd så länge jag ser att eleverna har kul och är glada”.

Sara Silverblad

Sara började som 3-åring på Balettakademin i Gamlestan. Fortsatte sedan på Svenska balettskolan där hon tränade Klassisk Balett, Jazz, Contemporary och Street.

Elisabeth Båging Wolf

Lärarcoach & administratör

Utbildad som pedagogelev på Stora Teaterns Balettelevskola under ledning av Mila Gardemeister. På kvällarna tog jag klasser i jazz, stepp och karaktärsdans.

Skolad i barndans av Anita Rydberg samt av barndanspionjärerna Inge Södersten och Britt-Marie Berggren. Efter att under många år ha drivit Torslanda Balettskola och hobbyverksamheten på Dansforum i Göteborg, startade jag år 2007 Jumps & Turns i Kungälv och Kärna.