Lärare

LÄRARE PÅ JUMPS&TURNS

Elisabeth Wolf

Utbildad som pedagogelev på Stora Teaterns Balettelevskola under ledning av Mila Gardemeister. På kvällarna tog jag klasser i jazz, stepp och karaktärsdans.

Skolad i barndans av Anita Rydberg samt av barndanspionjärerna Inge Södersten och Britt-Marie Berggren. Efter att under många år ha drivit Torslanda Balettskola och hobbyverksamheten på Dansforum i Göteborg, startade jag år 2007 Jumps & Turns i Kungälv och Kärna.

Ett brinnande intresse och ett livslångt engagemang.

Så kan man beskriva mitt förhållande till dansen och viljan att dela med mig av mina kunskaper. Redan som 14-åring fick jag vår simlärare att spika upp en balettstång i det stora omklädningsrum vi hade på Skräddarön under somrarna. Där lärde jag de yngre barnen balett och de äldre barnen jazzbalett som det hette på den tiden. På vintrarna hade jag skridskoskola på gården.

1998 hade jag mitt första danslärarseminarium på Dansforum i Göteborg. Det kom pedagoger och lärare från hela Norden och deras tacksamhet över mitt material och den specialkomponerade musiken var överväldigande och på den vägen är det. Varje år sedan dess har jag haft Seminarier och Inspirationsdagar i Göteborg och Stockholm. Hösten 2019 startar jag tillsammans med Marika Hanson Danslärarakademien i Stockholm.

Sara Silverblad

Sara började som 3-åring på Balettakademin i Gamlestan. Fortsatte sedan på Svenska balettskolan där hon tränade Klassisk Balett, Jazz, Contemporary och Street.

Nadia Nordin

Nadia har dansat sen hon var 3 år gammal och har gått en 3 årig gymnasieutbildning inom dans. Hon har dansat många olika stilar under åren men Street Fushion är det hon fastnat mest för! Nadia har uppträtt på många stora scener och arbetat som danslärare i 6 års tid. ”På mina klasser kommer vi fokusera mycket på koreografi och att ha riktigt roligt, jag är nöjd så länge jag ser att eleverna har kul och är glada”.

Julia Johansson

Julia Johansson började som 4-åring på Dansforum och har tränat Balett, Tåspets och Contemporary.  Hon har också Drillat sedan hon var 6 år och tävlar i denna gren.